Nyt design

På besøg hos Rossopomodoro

Jeg er simpelthen nødt til at tippe jer om det her sted!

Da C og jeg var i København for lidt over en uge siden, valgte vi at bestille bord på Rossopomodoro, som ligger ovenover Illum, altså placeret på deres tagterrasse. En fin Napolitansk restaurant, som efter sigende skulle servere de bedste italienske pizza’er. Stedet har været ret hypet henover sommeren og derfor var jeg lidt spændt på at prøve stedet.

Vi havde bestilt bord – hvilket viste sig at være en ret fornuftig beslutning. Vi blev allerførst placeret indenfor ved et bord, hvor vi kunne nyde en Aperol Spritz, imens vi ventede på et ledigt bord ude på tagterrassen. Det var egentlig ret hyggeligt og tilpas køligt, specielt det var en af de der sommerdage, hvor solen bager ;-)

Vi bestilte et par bruschetta til os begge to som starters. Super lækkert og sprødt. Derefter fik vi vores pizza’er. Og jeg siger jer – de var gode!! De var super enkle, ikke for meget fyld, men tilgengæld var de så smagefulde med både blommetomater og frisk mozzarella. Alt imens vi sippede vores Aperol, spiste stykker af vores pizza’er og nød udsigten, så var det altså super hyggeligt! Ganske vidst var der et rend af mennesker, men lige dér midt i det hele, nød vi en super lækker middag og hinanden. 

Jeg kan klart anbefale stedet – hvis I overvejer en tur til København :-) Hermed et mit tip givet videre <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt design