MY DADDY O

LOOK OF THE DAY: MIDNIGHT NAVY

LOOK OF THE DAY: Skjorte: Minus// Buks: Selected Femme // Pumps: Bianco// Taske: Marc Jacobs// Solbriller: Ray Ban //

Godmorgen piger!

Vi er så småt vågnet op her i Aalborg og lige om lidt vil vi forberede en lækker brunch. Dagens planer står på lidt shopping og en hyggelig frokost inden turen går hjem igen. For i aften får Hr. Skov og jeg besøg af nogle søde venner til parmiddag. 

Nå men nu til outfittet! Jeg var nemlig klædt i blå, som i helt blå. Og hvad gør man så for at få det helt perfekte billede? Jo, man finder en blå mur ;-) Skjorten er ny og jeg knus elsker den allerede! Mon man skulle kigge efter flere skjorter med sløjfe detaljen? Eller mon man blot skulle lede efter et bånd, som kan bindes til alle mine skjorter? Det er i hvert fald et nemt trick, hvis man ønsker at forny sine skjorter ;-)

Hav en dejlig lørdag <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY DADDY O