NOVEMBER BLUE

GIVEAWAY: STYLINGPRODUKTER TIL DIT HÅR

Ihh jeg synes det er så mægtig længe siden, at jeg sidst har lavet en konkurrence til jer her på bloggen, eller er det bare mig?
Og nu hvor vinterens kulde bider lidt ekstra i disse dage og håret er mere elektrisk end nogensinde – ville det så ikke være oplagt at udlodde nogle lækre hårprodukter? Ja, ikke?

JO!

3 læsere har nemlig mulighed for at vinde en pakke med stylingprodukter fra Matas!

Pakkerne indeholder:

ARGAN HAIR OIL
En olie som er super fugtgivende til dine hårspidser og giver en god pleje. Derudover er den helt perfekt til at “tæmme” håret, når det bliver en anelse for elektrisk og tørt ;-)

ARGAN HAIR OIL – COLOURED HAIR
En nærende olie, som giver håret en smuk glans og fremhæver det bedste i din hårfarve. Derudover nærer og plejer den dine hår spidser og giver dem ekstra shine.

OIL STYLING CREAM
En intenst plejende stylingcreme med varmebeskyttelse, der giver pleje til håret.. Samtidig tæmmes eventuel frizz og håret bliver mindre flyvsk. Stylingcremen giver let struktur og definition til håret.

TREAMENT MOUSSE
En fyldig mousse, som giver håret fylde, glans og hold og tilfører samtidig fugt og pleje. Indholdet af silkeprotein styrker både hår og hovedbund. Perfekt til hår, der føles tørt og slidt.

ALLE produkter er uden parfume og parabener <3

Se hvordan du deltager under billedet.

For at deltage i konkurrencen skal du:

Følge bloggens Instagram profil HER og følge instrukserne på dette opslag HER.

Nemt, ikke?

Jeg trækker en vinder tirsdag D. 8. november kl. 20 og offentliggøre det på bloggens Instagram.

HELD OG LYKKE <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOVEMBER BLUE