HELT ÆRLIGT! JANUAR

BE MY VALENTINE

GLÆDELIG VALENTINES DAG <3

Jeg kan fornemme at der er delte meninger omkring det der Valentines dag. Nogle finder det som noget værre amerikansk pjat og det er bestemt ikke noget vi skal overtage. Andre mener at det er noget så hyggeligt og ret romantisk. I kan vel godt høre hvilken ret jeg hælder mest til, ikke? ;-)

Er det så fjollet at fyre, der normalt aldrig giver deres dame blomster, lige vælger at gøre det i dag? Måske nok, men det kan altså ikke hidse mig op at blomsterhandlerne har årets omsætning d. 14. februar. Jeg elsker blomsterhandlere og under dem gerne både Valentines og Mors Dag. Dermed ikke sagt at parholdet kun skal plejes fordi det er valetines dag, for vi skal selvfølgelig gøre det hele året rundt. Men er det virkelig så skidt, at vi ikke kan blive husket på det i anledningen af en dato? ;-)

Normalt har jeg ikke fejret Valentins dag, udover med min familie, da vi altid har været i sommerhus på denne tid på året.

Men i år legede jeg lidt med tanken om man skulle hoppe med på Valentins bølgen, nu hvor Hr. Skov og jeg er flyttet sammen.
Hr. Skov har aldrig fulgt traditionen og derfor så jeg altså mit snit til at invitere ham ud på Valentins date. For hvorfor er det nu, at vi stiller høje krav og forventninger til at det kun er manden der skal give blomster og invitere én ud? Hvorfor kan kvinder ikke ligeså godt tage den rolle? Specielt fordi det nok er 90 % af kvinderne der ønsker denne tradition ;-)

Så vi skal blot bruge nogle timer sammen, med en middag ude og muligvis holde lidt i hånd :-) Ret simpelt, men smadder hyggeligt! Og så er det altså en hverdags glæde, i en noget travl hverdag, som jeg bestemt ikke ville være foruden :-)

Blomsterne er der heldigvis styr på ;-)

Jeg modtog i anledningen af Valentinsdag denne smukke buket fra Interflora , som har været så søde at sende mig en KÆMPE buket blomster i anledningen.. Blomster og mig – vi er et ret godt match skulle jeg hilse og sige ;-)
Jeg elsker den effekt de kan have på én, men også hvilken glæde og pynt det kan give til hjemmet!

Husk på – Valentins dag handler om at fejre kærligheden, hvad enten det er til sin udkårne, sin veninde, sin bedste ven eller familien. I helheden er det blot en kærlighedsdag til folket! :-)

Indlægget er udgivet i samarbejde med Interflora

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELT ÆRLIGT! JANUAR