LOOK OF THE DAY: RED EASTER BUNNY

LATELY

Påskeflødeboller – det burde vel være en ting, ikke? ;-)

Denne uge – den såkaldte “ferieuge” for mig har altså været mægtig rar. Omend, jeg muligvishar haft lige liiiidt for travlt med booke mig selv med adskillige planer, så har jeg altså også lært at slappe lidt af i denne ferie. :-)
Jeg elsker at ferie kan have sådan en virkning på én, nemlig dét at kunne slappe af. Desværre lærer jeg det første efter et par dage, men nu har jeg da nået at slappe af i de sidste feriedage ;-)

Ugen stod på intet mindre end 3 kaffedates, en tur i biffen, 2 x påskefrokost, et sjovt blogmøde, boligprojekter herhjemme og så har jeg sovet “længe” de fleste dage. Ahh det der ferie – det er altså lige mig! ;-)

Men jeg glæder mig nu også til at komme tilbage på kontoret og i den samme daglig rytme igen. Og så glæder jeg mig altså også til den kommende uge, hvor den bla. står på en bloggertur til København, 2 blogmøder og så skal jeg spise middag med mine loge-piger :-)

Vi er lige kommet hjem fra den sidste omgang påskefrokost og vi er stopmætte! Så nu vil jeg krybe ind på sofaen med næsen i computeren og nyde resten af min søndag! Tjek evt. min Instastories ud for at følge min dag :-)

Jeg håber at I har haft nogle dejlige påskedage og ikke mindst nogle hyggelige påskefrokoster ;-)

Ps. Bianco konkurrencen slutter i aften kl. 20 – hvis I skal nå at deltage ;-) I kan deltage lige HER.

Nogen fik lyst til sprøde fritter og en bastard af en burger! Jeg fortryder intet! ;-)

Et lille avocado-træ projekt jeg har gang i ;-)

Svampet hjemmebag i form af glutenfri banankage <3

Påskelørdag stod den på påskefrokost hjemme hos min mutti – elsker stellet! <3

De fineste påskeliljer

Søndags kringle efter endnu en påskefrokost med svigerfamilien :-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: RED EASTER BUNNY