10 PINLIGE TING JEG HAR GJORT SOM MOR

LIDT NYT TIL BOLIGEN

Reklame for Desenio

Vi har snuppet en hjemmedag, cykelrytteren og jeg. Han ligger med feber og det eneste rigtige sted at være, er i mine arme og gerne i stuen. Så, det er det vi gør i dag. Selvom jeg synes det er ret hyggeligt (og lidt hårdt for armene) at have min lille baby sovende i armene, så er det også ret hårdt for en mor, at se sin lille baby være så svag og svækket. Jeg krydser fingre for en hurtigt bedring, så vi kan nyde hverdagen igen.

Men når vi sidder her i sofaen, så kan vi beundre vores fine nye billedvæg, som er fine billeder fra Desenio. Jeg synes vi trængte til lidt nyt og så var det jo oplagt at vælge nogle plakater fra Desenio, som har et stort udvalg. Jeg prøver at holde en simpel stil med nogenlunde samme farver, såsom pastel og lidt blåt og gråt. Uden at det bliver for tøset eller for drenget ;-)

De to øverste plakater hedder ILLUSTRATED FLAMINGO og DEER SILHOUETTE

Den store plakat med den lyserøde måne, synes jeg at der passer så fint ind i sammenhæng med de andre plakater. Den hedder BIRDS FLY AWAY – smukt, ikke?

TIL JER KÆRE FØLGER

Brug rabatkoden bloggeronheelsdk og få 25 % rabat hos Desenio og få købt lidt forkælelse til dig selv, boligen eller måske som en julegave til en du har kær? (gælder dog ikke rammer eller handpicked)

Rabatkoden gælder fra i dag d. 11. december til og med d. 13. december

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 PINLIGE TING JEG HAR GJORT SOM MOR