JEG SKAMMER MIG!

NÅR BARSLEN ER SOM EN ROLLERCOASTER TUR

Jeg har lige puttet cykelrytteren ude i barnevognen og han sover tilpas tungt, at jeg nu kan sætte mig ned med en iskaffe og taste lidt på computeren. Og lige nu føles det altså rart. For selvom det er weekend og jeg burde have alverdens overskud, så må jeg indrømme at weekenden har budt på sygdom, minimum af søvn og nogle trætte arme. For sagen er den, at cykelrytteren er blevet syg. Og hvis der er noget jeg er super dårlig til, så er det sygdom. Altså misforstå mig ikke, at jeg er super til at trøste og sørge for alt det praktiske i forbindelse med sygdom. Men at se sin lille baby være syg, pyh det er jeg sgu ikke god til. Jeg er typen, der SÅ MEGET hellere vil tage alt sygdommen på mine skuldre, end at se andre have det sådan. Og når jeg står midt i det, så glemmer jeg hurtigt, at det jo er et spørgsmål om tid, før det er omme. Og at jeg lige om lidt får min lille baby igen, sygdomsfri vel at mærke.


Og sådan er dagene faktisk igennem hele min barsel. Ja, faktisk er der tale om en værre rollercoaster tur. For jeg kan have så mange gode dage, at jeg ofte glemmer de dårlige dage, eller i hvert fald hurtigt glemmer hvor hårdt de dårlige dage påvirkede mig. Jeg kan vågne en morgen, veludhvilet fordi cykelrytteren har lært at sove længe, til at føle at det bliver en dårlig dag når cykelrytteren er pylret eller ikke vil sove. Og når han så vågner igen, så er han i det fineste humør og alt er godt igen. Ja sådan kan vores dage faktisk ser ud.
Det kan ikke tælles på 2 hænder, hvor mange gange Hr. Skov har ringet hjem og spurgt til status i hjemmet, hvor jeg kan sige at det er en hård dag, da cykelrytteren kun vil hænge på mig. Hvor efter vi bare har den bedste dag og er i det bedste humør, når Hr. Skov kommer hjem. Faktisk overrasker det mig, at han ikke bliver mere forvirret over de humørsvingninger vi kan have i løbet af dagen.

Men vi har heldigvis flest gode dage og jeg knuselsker vores lille cykelrytter. Nogle gange glemmer man bare, midt i rod og en sur baby, at det hele nok skal gå og at det hele vender igen, inden man ved af det! ;-)

Andre der kender til de vilde rollercoaster ture, en barsel kan have?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKAMMER MIG!