MOMMY MONDAY: 7 FEDE TING VED AT VÆRE MOR

EN NY FØLJETON – MADPLAN UGE FOR UGE

Engang bloggede jeg om mad, så bloggede jeg om mode, så bloggede jeg om indretning og tjah nu blogger jeg om livet som mor med alt det indimellem. Man kan vel fristes til at kalde mig for en livstilsblogger ;-) Det dækker vist lidt af det hele.

Men forleden da jeg holdte en pause, så tikkede jeg der en besked ind fra en følger. Om jeg aldrig lavede mad mere? Og om jeg ikke engang delte opskrifter? Tjooo det er vist rigtig nok. Grunden til at hun sendte spørgsmålet til mig, var at hun stod alene med 2 børn hver dag og manglede inspiration til en børnevenlig aftensmad.
Og jo jeg laver skam mad. Næsten hver dag faktisk. Og jeg elsker at lave mad. Men ja jeg må også indrømme, at overskuddet ikke lige altid er der. Og med en søn hængende på skulderen, så er det altså ikke den vildeste kulinarisk oplevelse kan I nok forstå ;-)

Men det fik mig til at tænke på, om der mon sad andre mødre derude, som står i samme dilemma? Jeg prøver i hvert fald selv at opfinde den dybe tallerken hver  søndag, når der skal laves madplan og handles ind til den kommende uge. Og det kan svært nogle gange, når cykelrytteren ikke er sulten eller Hr. Skov er sent hjemme eller ude at cykle.

Men nu vil jeg prøve at dele vores aftensmad og madplan for hver uge. Som inspiration. Børnevenlig aftensmad og familiemad. En ny føljeton. Jeg tænker at jeg ligger madplanen op hver onsdag fra foregående uge, så I har mulighed for at handle ind og lave madplan til den kommende uge. Hvad synes I om det? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOMMY MONDAY: 7 FEDE TING VED AT VÆRE MOR