Look of the day: Leo and black

Lately

lately
smoothie
Jeg har spist/drukket smoothie snack. Opskriften kommer på bloggen i morgen.

leo2
Jeg har været iklædt leobuks og strik.
newposter2
Jeg har modtaget en fin gave. Du kan vinde en lige HER.

dots22
Jeg har kigget tilbage på sjove og gamle billeder for et år siden.

Det har været en travl uge for mig. Jeg har haft mange projekter i gang og har været på vippen til at ikke kunne nå dem allesammen. Det er nok mit evige problem. Jeg vil så meget og nå så mange ting, men planlægning af hvornår og hvad glipper lidt for mig. Men jeg kan heldigvis se tilbage på ugen som vellykket og ret dejlig. Den har nemlig været fyldt med dejlige gaver, solskin, løbeture og projekter vedr. bloggen. Så jeg er godt tilfreds! :-)

Søndagen skal bruges på flere dejlige planer. Et besøg af en sød veninde, oprydning/tøjvask og så ellers forberede mig på næste uges planer og projekter. Og muligvis kan jeg lige presse en varm kop chai latte og lidt afslapning med en bog.

Må I få en dejlig søndag!

bloglovin3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Leo and black