10 facts about me

Look of the day: Shades of fall

shades
shades of fall
shades1
summer
Look of the day: Strik: Vero Moda, Nederdel: Pieces, Støvler: H&M, Taske: Octopus

Godmorgen søde piger!

Jeg har været tidligt oppe i dag og har alligevel tid og overskud til at lave et blogindlæg, imens jeg hygger med morgenmaden. Jeg må vist være et stort A menneske, når jeg ikke kan sove længere end til kl. 5 – det kan til tider være ret irriterende. Men lige i dag, er det jo til bloggens fordel ;-) Outfittet er fra i torsdags, hvor jeg var hjemme og besøge min kære mor. Jeg fik lige overtalt min søster til at tage et par billeder, mens hendes datter sov. Win win, hvis du spørger mig! Haha..

Jeg kan slet ikke forstå at det pludselig er blevet så koldt. Jeg føler nærmest at jeg skal finde vinterfrakken frem. Men jeg er alligevel stædig nok til at tro at det er sensommer og absolut ikke vinter. Men brrr det er koldt! Heldigvis kan jeg drikke varm kakao på arbejdet, så det går nok allesammen – alligevel! :-)

Kan I have en rigtig dejlig morgen og en skøn dag!

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 facts about me