Lately

Christmas time

adventslys adventslys2 adventslys5 adventslys6 adventslys4 adventslys7

Okay, kald mig bare bagud! Jeg ved godt at vi allerede er ved d. 2. december og alle har efterhånden fået pyntet hjemme i stuerne. Men jeg havde faktisk pyntet op i søndags, så jeg har ikke som sådan været bagud. Altså kun lige her på bloggen ;-) Men her er mit bud på julepynt i år. Jeg forsøger at holde det ret simpelt med kun et par enkelte udskejelser.

Øverst har jeg pyntet Kubus4 stagen fra ByLassen, med et par enkelte grene og kogler, for at give det et mere grov udseende, men toppet med et par julekugler under, for at det stadigvæk bliver en smule julet. Det er i år blevet min adventslys – igen helt simpelt og enkelt.
Kalenderlys dekorationen er anderledes end de fleste dekorationer, tror jeg. De fleste vælger vel at bruge mos eller en masse sløjfer og farver. Jeg har denne gang også valgt at holde den simpel, men stadig farverig i nogle fine og moderne farver. Jeg har blandet dekorationen med julekugler i kobber, sølv, hvide, råhvide, guld, grå og ikke mindst dusede farver og tilsat kogler, for at skabe lidt hygge. Julekuglerne er fra forskellige kollektioner, da de er købt hver for sig, de sidste par år. Dekorationen kan anbefales, da den både er nem og ret billig at lave. Og så er den bare speciel og anderledes – det passer lige ind i min ellers brede smag ;-)

Sidst har jeg brugt mine Kâhler vaser og puttet grene i dem. Derefter er de blevet pyntet med julekuglerne fra de tidligere omtalte kollektioner og flettede julestjerner. Sidstnævnte har specielt været en udfordring. At sætte mig til at flette julestjerner – det var lidt af en opgave, må jeg sige! Pyh at flette noget så indviklet og småligt – det gør jeg IKKE igen… Så nu må julestjernerne bare genbruges næste år, så er jeg fri for at flette igen.. Ha ha…

Dette er mit bud på en anderledes og farverig julepynt! :-)

6 kommentarer

 • Carina Stighede

  Julestjerner er rigtig flotte. Hvor har du købt dem henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Stighede

  Julestjerner er rigtig flotte. Hvor har du købt dem henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Stighede

  Julestjerner er rigtig flotte. Hvor har du købt dem henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   De er faktisk købt i Bog og ide – men de kan fås alle steder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  De er faktisk købt i Bog og ide – men de kan fås alle steder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  De er faktisk købt i Bog og ide – men de kan fås alle steder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately