Look of the day: BLACK AND WHITE

Smoothie: Mango & Pineapple

smoothie - mango

Godmorgen ladies!

Det er blevet fredag og weekenden er lige om hjørnet! Det bliver herligt med weekend – mest fordi jeg har været noget så træt hele ugen. Og egentlig uden grund. Men jeg tænker at det skyldes vejret. Alle skyder skylden på vejret – så den vogn hopper jeg lige med på ;-)
En af de ting der kan hjælpe på både humøret og trætheden er denne smoothie. Og nå ja, så gavner den aldeles helbredet, altså på den sunde måde ;-)
Jeg havde lidt mangofrugter i tern liggende i fryseren og havde lidt ananas tilovers. (jeg er ikke stor fan af ananas – men i smoothie fungerer det faktisk overraskende godt) Så jeg tænkte at jeg ville prøve at eksperimentere med en smoothie. Og det var ganske vellykket! Så den kan varmt anbefales – opskriften finder du her nedenunder. Det må være en perfekt start på en god weekend! :-)

En anden god start på weekenden er at have tidligt fri og en iskaffe date med en sød kollega senere i dag. Vi går på jagt efter den bedste iskaffe – det skal lige siges at jeg lige er begyndt at drikke det – og jeg er blevet afhængig! Jeg er absolut ingen kaffedrikker og bliver det nok heller aldrig. Men efter min kollega introducerede mig for den herlige drik – så bliver den ellers klassiske varm kakao skiftet ud med iskaffe – det er jo fredag! ;-)

mangosmoothie

Du skal bruge:

1 håndfuld mango
3 skiver ananas
½ banan
Lidt youghurt eller skyr (kan undlades)
Saften fra 2 appelsiner
2 tsk proteinpulver (vanille kan anbefales)

Blend det hele til en cremet masse. Voilá morgenmadsmoothien er serveret!

God weekend!

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: BLACK AND WHITE