Ferieplaner

Sale favoritter

Godmorgen Ladies

Jeg er tidligt oppe i dag, da jeg får besøg senere af familien! Så jeg tænkte at jeg lige ville kigge ind til jer, inden det går løs senere i dag.

??Jeg kan rigtig godt lide at blogge fra morgenen af. Jeg kysser C farvel inden han tager på arbejde og så har jeg egentlig en hyggelig stund og stilhed for mig selv, til at arbejde i. Det passer mig ret godt ;-)

I går brugte jeg dog også stilheden til at shoppe lidt. Ups.. Da jeg sad og skulle skrive mine ferieplaner ned i går, så fandt jeg VIRKELIG ud af HVOR MEGET jeg egentlig har brug for at komme væk i min ferie. Bare til lidt sol og sommer, tak ;-) Nå men, der var jo lidt udsalg på nettet, så jeg kom til at klikke ovenstående nederdel fra Mango hjem (til kun 124 kr!!) og et par kjoler og en kimono. Alle varer var egentlig ferie inspireret, men jeg håber da så sandelig også at jeg kan få brugt noget af det herhjemme ;-) Kan man bestille godt vejr på nettet også?

Jeg kigger ind til jer senere med et nyt outfit!

Hav en dejlig dag! <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferieplaner