LOOK OF THE DAY: STRIPE OUT

Oktober favoritter

Selvom vi skriver snart midt i november, så vælger jeg alligevel at kigge tilbage på oktobers beautyfavoritter. Der er alt lige fra fodpleje til beautypensler og lækre sæbe!
Selvom jeg er en kræsen type hvad angår beauty produkter, så er der altså nogle produkter der skinner igennem og hjælper mig med hverdagens små urenheder og problemer.

Lad os straks kigge nærmere!

Først og fremmest vil jeg gerne slå et slag for Maria Nilas Finish Spray, som er i taskestørrelse og som jeg har med mig overalt. Den passer nemlig perfekt i min hverdags taske og er god til at give mit hår hold, uden at stivne – et af de faktorer der helt klart spiller ind, når jeg skal købe en hårspray.
Faktisk kan jeg anbefale hele serien fra Maria Nila – den er SÅ lækker! Jeg er nemlig også ret glad for deres håndsæbe, som i øjeblikket ligger ved håndvasken på badeværelset. Den giver en så god duft, uden at blive for parfumeret. Og så giver den altså de blødeste hænder bilder jeg mig selv ind ;-)

Lad os blive lidt ved hænderne, for i oktober måned var jeg altså også ret begejstret for de to fine lakker fra Essie, som jeg også har vist i mine torsdagsnegle HER. Farverne har passet godt til min garderobe og generelt til den mørke årstid vi har lige nu.

Jeg har forkælet fødderne i den lækre fodbalsam, som er blevet en kær ven i skuffen i mit natbord. Jeg smører nemlig fødderne ind hver aften inden jeg skal sove, så kan fodbalsamen få tid og ro til at pleje mine fusser, imens jeg sover ;-)

Tilsidst kan jeg anbefale min yndlings makeup børste/pensel, som jeg bruger til at fordele min foundation og faktisk også min mineralpudder. Den er god til at fordele makeuppen og efter INGEN hår på ansigtet – hvilket er en ret vigtig faktor for mig!

Dette var oktober månedens favoritter – jeg glæder mig til at se hvad november bringer :-)

Indlægget kan indeholde affilliate links

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: STRIPE OUT