TUSIND TAK <3

LATELY

Besøg af en af de mange kommende mødregrupper jeg har tilegnet mig ;-)

Helt ærligt venner, så er jeg en lille smule ‘under the weather’ for tiden. Jeg kan mærke at vi nærmer os sidste stadie i graviditeten og jeg er overgivet til en enorm træthed. Altså hvor selv sådan noget som at børste tænder/hår føles som lidt af et projekt. Og det virker altså ret usædvanligt, da jeg som regel har ret så meget energi, at det altid føles fremmed, uvant og egentlig ret ubehageligt, når jeg rammer sådan en lomme af ugidelighed. Men jeg tænker at det er meget normalt – sådan en fase kan jo ramme os alle, som almindelig og som gravid. Og den træthed ramte mig altså på et lidt uheldigt tidspunkt, da denne uge har været fyldt til randen med planer.
Og nå ja, så kan jeg også godt mærke at efter tirsdagens nyhed, så har det taget lidt på det ellers gode humør – men jeg prøver virkelig at vende det til noget positivt. Og er spændt på den kommende uge. En uge som er lidt skrøbelig og som egentlig indeholdte en masse dejlige planer og aftaler, men det hele er ligesom sat lidt på hold, indtil jeg ved hvordan vendingsforsøget ender. Jeg har både hørt og læst om at det kan kræve op til 1-2 dages hvile, da kroppen er temmelig medtaget efter sådan et forsøg. Men hvis alt går efter planen, så får jeg besøg af mine søde madklubs piger, på streetfood visit, på campingsbesøg (så hyggeligt jo!) og så skal jeg på “ferie” hjemme hos min mutti. Jeg er nemlig overladt til mig selv i den kommende uge, da jeg har sendt Hr. Skov afsted til Frankrig, hvor han skal forberede sig til et stort cykelløb, så jeg prøver at nyde at være “alene hjemme” i en hel uge. Det er noget jeg ikke har prøvet siden jeg flyttede ind hos Hr. Skov. Så jeg er lidt spændt :-)

Må I få en dejlig søndag <3

 Datenight med Hr. Skov

 Ugen bød også på lidt graviditets forkælelse 

Morgensættet – iskaffen og sneglen

Nye fine og girly sommerlakker – se flere HER.


Grill på terrassen – sommervejret er jo tilbage igen ;-) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUSIND TAK <3