TUSIND TAK

FØRSTE GANG I BYEN UDEN BABY

Kjole: HER//

I lørdags havde jeg en dinnerdate med nogle søde veninder. Da 2 af mine veninder har små babyer, var det “tilladt” at medbringe sin baby til selskabet. Jeg vendte og drejede beslutningen inde i mit hoved – skal jeg tage min baby med? Eller skal jeg tage alene afsted? Jeg bestemte mig for det sidste, da jeg kunne mærke at jeg havde brug for at deltage i aften uden at skulle være afhængig af min egen baby. Og jeg ville nok alligevel ikke føle mig 100 % tilstede, hvis baby nu ikke sov hele aftenen.
Så jeg udnyttede lige situationen, at Hr. Skov var hjemme og kunne passe på ham. Hvad var det værste der kunne ske? Jeg bor alligevel kun 5 min. fra min veninde, så jeg ville jo have muligheden for at smutte hurtigt hjem, hvis der nu skete noget. Jeg tror faktisk mere, at det var mig der var nervøs end baby ;-)

Jeg kunne mærke at jeg havde glædet mig til at komme ud. At kunne tage makeup på, et lille smule parfume og ikke mindst have løst hår og give håret luft for barsels knolden ;-) Altsammen imens Hr. Skov lyttede efter baby. Da jeg gik ud af døren og startede bilen, følte jeg at jeg havde glemt noget. Jeg dobbelt tjekkede at jeg nu havde alle mine ting. Jeg sågar tjekkede om jeg havde en bilnøgle med, selvom jeg kort tid forinden havde tændt bilen – åh gud hej ammehjerne ;-)
Men da jeg kørte hjemmefra følte jeg allerede en mærkelig følelse. Jeg manglede min baby.
Det er mærkeligt. Jeg har aldrig rigtig forstået de mødre, som savner deres babyer, når de er ude i et par timer. Det er jo blot et par timer og deres baby har det jo sikkert helt fint, så de skulle jo bare nyde “friheden”, men nu forstår jeg jo det fuldstændig ;-)

Og det er jo ikke første gang jeg har været ude uden baby. Vi har dog prøvet et par gange, hvor Hr. Skov har haft fri, at jeg lige har kørt ind til byen for at ordne nogle ærinder, hente pakker osv. Og hvis jeg lige skulle handle ind til ugen, da jeg stadigvæk er lidt begrænset i forhold til kejsersnittet. Og så havde jeg selvfølgelig lige min alene aften – som varede et par timer ;-) Men denne gang var det jo anderledes, da det drejede sig om en hel aften.

Jeg hyggede mig med mine veninder og havde tid og overskud til at se og holde deres babyer. Og der var tid til voksensnak og livet udenfor boblen herhjemme. Der blev drukket et glas vin og nydt selskabet med veninderne. Det var virkelig rart! Dog er der jo en ulempe ved at tage afsted uden baby. For jeg kunne mærke at jeg ikke havde pumpet ud eller ammet i nogle timer, så jeg begyndte at få ømhed, så efter 4 timer måtte jeg kaste håndklædet i ringen og køre hjem. men hey 4 timer med vin, mad og sludder med veninderne – det var SÅ rart! Og det gode ved, at vores baby er på flaske, er jo netop at jeg har mulighed for at komme lidt ud, uden baby og samtidig få lidt luft :-)

Der går lige lidt tid, før jeg skal undvære ham i flere timer igen, men jeg tror faktisk at det er vigtigt at huske sig selv i det her barsels halløj. Huske at være mor, men også huske at være sig selv. Jeg er i hvert fald ikke skræmt ved ideen om at tage ud igen. Men lige nu nyder jeg lige babyens selskab ;-)

Har I mon prøvet at være afsted uden jeres babyer? Og hvordan gik det? Eller hvordan er jeres mening og tanker om at tage afsted uden baby? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUSIND TAK