Homewear 70 % off

Lately

ur
har jeg beundret mit fine guldur fra Pilgrim
rocked
har drømt mig tilbage til sommeren, solen og varmen.. Pokkers storm!
slik
har spist surt og sødt slik – den perfekt kombination <3
clothes
har ryddet ud og op i garderoben. Stativet er fra Ziito..

Sidste uge var en mægtig rar uge med masser af tid til gode arrangementer. Det er underligt, at man kan være træt efter en juleferie. Og efter et par dage tilbage på arbejdet, så begynder overskuddet alt vælte over en igen. Derfor var sidste uge ret så god. For der var tid til spontane planer, en masse løb, besøgt veninder og familie og nussen rundt herhjemme. Sidstnævnte var jeg ret så glad for faktisk. Det er sjældent at jeg har tid til at være hjemme og når jeg endelig er hjemme, så sidder jeg enten med næsen i computeren eller også sover jeg. Så det var faktisk rart at kunne have tid til andre ting, såsom at bage, spise, rydde op og få sorteret i alt mit tøj. Det giver en vis overskud, når lejligheden skinner igen. Ugen blev afsluttet med en fødselsdagsfest med alle mine veninder og en lidt tømmermændsramt søndag. Hvilket jeg i bakspejlet kunne have brugt på en helt masse andre ting, evt. bloggen. Men en fridag i ny og næ er vel også tilladt ;-)

Denne uge ser jeg nu også frem til. Den står både på en tur i biffen, en tur i frisørstolen og afsluttes med endnu en fest med nogle søde veninder. Så det eneste jeg mangler nu er bare lidt solskin. Det ville pynte ret så meget ;-)

Jeg håber at I har haft en herlig uge og denne uge bliver ligeså skøn :-)

12 kommentarer

 • Freya Knudsen

  Fedt endelig at se en blogger, der også kan spise slik ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya Knudsen

  Fedt endelig at se en blogger, der også kan spise slik ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betinna

  Min kommende uge består af ingen planer, simpelthen. Som du selv skriver, så var sidste uge en anelse hård at komme igennem. Så min uge skal bare bruges på ren flade ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betinna

  Min kommende uge består af ingen planer, simpelthen. Som du selv skriver, så var sidste uge en anelse hård at komme igennem. Så min uge skal bare bruges på ren flade ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya Knudsen

  Fedt endelig at se en blogger, der også kan spise slik ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betinna

  Min kommende uge består af ingen planer, simpelthen. Som du selv skriver, så var sidste uge en anelse hård at komme igennem. Så min uge skal bare bruges på ren flade ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Jeg håber at du har fået slappet af efter en hård uge

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det er jo nærmest svært at lade vær ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det er jo nærmest svært at lade vær ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg håber at du har fået slappet af efter en hård uge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg håber at du har fået slappet af efter en hård uge

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homewear 70 % off