A YEAR AGO: Maj

Lately

IMG_8685
– er blevet forkælet med special lavet chokolade til mig fra den sødeste mor –

IMG_8165X
– har spist peanutbutter cookies både morgen, middag og aften. En ny yndlings spise –

IMG_8940
– har været glad og klædt mig i tern –

IMG_7973
– har beundret en fin hylde med bla. blomster hjemme hos min mor –

IMG_8741X
– har drukket fredagssjusser og fejrede weekenden –

IMG_9419
– har modtaget lækkert glutenfri og laktosefri slik – surt og sødt, lige efter min smag <3 –

Sikke en uge!! Det har været så vidunderligt på alle mulige måder. Jeg elsker de her søndage, hvor jeg reflektere over ugen der er gået. Jeg sidder med en varm og god fornemmelse i maven over alle de ting der går min vej. Jeg er jo noget så heldig at have dejlige mennesker omkring mig og en masse kærlighed, så jeg er meget glad for tiden ;-)

Selvom jeg har haft et par dårlige morgener med tøjkrise, gnavenhed og alt for lidt søvn, så har alle dagene bare endt så godt, at jeg er gået i seng med et smil på læben. i fredags blev jeg ekstra glad, da jeg fik shoppet en del forårslækkerier til garderoben. For når jeg er lidt sur og tvær, så hjælper shopping altid på mit humør. Ikke at jeg kan anbefale metoden, da det kan gå hen og blive en meget meget dyr fornøjelse ;-)

Derudover har jeg været lidt vemodig, da mine forældre rejste på krydstogt i lørdags, så jeg tog hjem til dem i fredags, for at sige ordentlig farvel. Tænk, at kunne holde en uges ferie nu? Og endda på krydstogt og besøge en masse spændende lande? Hvem ville ikke det? Jeg tog i hvert fald gerne med ;-) Jeg har derimod været så heldig at låne en af deres bil i næste uge, imens de er væk. Og jeg føler allerede en stor frihed ved at have en bil. Er I egentlig klar over hvor nemt det er at kunne køre rundt til alt, fremfor at tage cyklen? Det kunne dog godt gå hen og blive en vane – men det er jo kun en uge, så jeg nyder det fuldt ud ;-)

I næste uge står den på en masse arbejde. Jeg har derudover en date i teatret, en middagsaftale, et dejligt besøg fra kærestevennen i København, et par lange løbeture i skoven (jep jeg kører i bil ud i skoven, frihed frihed) og så skal en vis niece passes i weekenden. Og nå ja, så har jeg hørt at sommeren skulle komme i næste uge, så mon ikke jeg skal ud og få lidt sol på næsetippen ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: Maj