5 film man kan se i juleferien

10 dresses for new years eve

1. Minimum// 2. Y.A.S// 3. Mint & Berry// 4. Mint & Berry// 5. Y.A.S// 6. Vero Moda// 7. Wallis// 8. Morgan// 9. MbyM// 10. Soft Rebels

Har I fundet ud af hvad I skal have på til nytårsaften? Jeg overvejer lidt at hoppe i min Mbym kjole og shine den op med et par lækre negle og et miks af guld og sølv smykker. Og den sædvanlige røde læbestift ;-) Det er jo ved at være sidste udkald for at finde den rigtige nytårskjole – derfor har jeg fundet 10 styks af slagsen, som jeg synes kunne være en oplagt nytårskjole. Jeg er SÅ vild med blonde og den lille sorte kjole, og derfor har jeg fundet 10 styks jeg selv ville kunne hoppe i ;-)

Denne dag startede ret så fint med juice fra morgenstunden, derefter lidt mere shopping (åh gud somebody tag mit dankort fra mig!) og så er jeg lige kommet hjem fra en hyggelig kaffedate. Jeg vil lige hurtigt skifte tøj og så er jeg faktisk på vej ud af døren igen. Jeg skal ud og spise med min søde familie.

Kan I have en dejlig aften :-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 film man kan se i juleferien