Lately

Lately

IMG_0368XHar været ret så imponeret over at denne buket snart har holdt i 14 dage

IMG_1880XDet fineste hjemmelavet indflytterkort fra min kreative svigermor

IMG_1867XForårsblomster i min stue <3

IMG_9996Mere surt slik – det er jo weekend!

IMG_8944XDen fineste bluse med et fedt statement, som jeg glæder mig til at hoppe i

IMG_0550X
Granatæble – min yndlings frugt (grøntsag?) for tiden <3

Det har været en ualmindelig dejlig uge, men sørme også en hektisk en af slagsen. Den har både budt på tøsemiddag, en tur i biffen, et hyggeligt barselsbesøg hos en sød veninde, en masse træning og så er jeg gået planteamok herhjemme.
Og egentlig ville jeg også have bagt en banankage. Men jeg overvejer om jeg mere har lyst til muffins –  så mon ikke jeg kan bage nogle senere i dag.
Den kommende uge byder også på nogle rare ting. Jeg skal endnu engang i biffen og se Flaskepost fra P, muligvis på visit hos min lillesøster, arbejde og så får jeg besøg af en sød gammel veninde, som jeg glæder mig til at se :-)

Nå, jeg vil smutte igen. Jeg har en kaffedate nede i byen om lidt. Ahem jeg skulle jo gerne opretholde min kaffe/kage dates som HER.

Hav en dejlig søndag <3

\"follow

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately