VI VENTER EN LILLE.....

LATELY

img_9819x

Jeg har haft temmelig meget optur over denne uge! Faktisk lige siden vi i mandags tog en fridag, Hr. Skov og jeg, og tog til scanning på sygehuset, for at få et lille gensyn med vores lille kommende baby! For så derefter at være i den lykkelige situation over at skulle være forældre til en lille dreng og at få bekræftet at vores lille søn har det godt og er sundt og rask. Altså når ugen starter således – så kan det jo kun gå godt, ikke? ;-) Vi fik kontaktet nærmeste familie om den gode nyhed og valgte at have en dinnerdate om aftenen, for at fejre at vi skulle have en søn :-)
Ugen har derudover haft højdepunkter såsom fødselsdags fejring af min niece, frokostdate, søde gaver og lidt forår i luften. Ikke dårligt, vel? ;-)

Den kommende uge kommer til at gå lidt stille for sig, da jeg har en del arbejde foran mig, men derudover har jeg en kaffedate, et børneværelse der skal gøres lidt klar, møbler der skal samles og ellers bare gå og hygge mig herhjemme med de nye omgivelser :-)

Nu vil jeg læne mig tilbage, spise en is og se House of Cards med Hr. Skov – er jo stadigvæk lidt ny i det der serie-kigning på Netflix ;-)

img_9733

Mit lille guddatter og niece er fyldt 4 år! 4 ÅR!! Jeg kan slet ikke forstå det! Og selvfølgelig med en overraskelseskage i temaet Frost ;-)

image1-1 image2-1

Dinnerdate! Hr. Skov og jeg tog ud og fejrede at vi venter os en lille søn – helt perfekt afslutning på en dejlig dag!

image1-1

Efterfulgt af dessert ;-)

 

img_8917x

Har bagt de her lækre og sunde boller, som er blevet brugt til den helt perfekte snack på kontoret! Opskrift HER. 

img_9763x

Den fineste sommerkjole, som jeg glæder mig til at hoppe i, når vejret bliver lidt lunere! Jeg tænker at den vil være helt perfekt som en preggo-kjole og senere hen praktisk som amme-venlig kjole ;-)

image3-1

Fredags lunch med søde, søde kollegaer for at skåle weekenden ind :-) 

img_9774x

Min mor forkælede mig forleden med denne her sjove bog – mon ikke jeg skal prøve nogle af opskrifterne af i den kommende uge?

image4-2

Nem morgenmad med et strejf af solskin og en lille smule dagdrømme om forår!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI VENTER EN LILLE.....