15 KJOLER TIL FORÅRET

LATELY

image1

Når man får lov til at “låne” en venindes nyfødte baby – kan man blive mere skruk, selvom man er gravid?

 

Denne uge var god, god, god. Kender I det når life/work-balancen virkelig går op i en højere? Hvor både arbejde og fritid føles produktive, man har nået (næsten) alt man skulle, men uden at man har jaget sig gennem ugen? Og så bare har haft tid til ingenting og til at nyde. Bedste følelse. Og så ovenikøbet slutte ugen af med en formidabel weekend, med ægte forårsvejr – det topper altså lige ugen ;-)

Næste uge starter med lidt spændende blogarbejde, forkælelsetid til mig selv ved frisøren – dernæst en dinnerdate med søde kollegaer, en movie and dinnerdate i biffen, middag og vino (ja ja ikke til mig ;-)) hos søde venner og ellers bare nyde weekenden på terrassen, så jeg forhåbentlig kan sætte et kryds ved af punkterne på månedslisten.   Jeg kan godt mærke at mine kræfter begynder så småt at aftage lidt og jeg bliver let forpustet og over ingenting – så tingene tager lidt længere tid end det plejer ;-)

Jeg håber at I får en dejlig uge <3

img_9010x

Når påskeægget bliver til flødebolle – altså jeg klager ikke ;-) Og den fineste forårs kjole – glæder mig til at kunne have den på!!

img_1430

Første iskaffe i år på terrassen i dag – se evt. opskriften HER.

image2x

Indisk suppe til dinnerdate med vinklubs damerne <3

image4x

Forårs typen, som gør mig glad i låget når solen skinner!!

image5x

Kaffe og sladder date med en sød veninde! Og selvfølgelig endnu en iskaffe ;-) 

image3

Picnic kombineret med cykelløb, når man vil støtte Hr. Skovs hobby – og første gang i sommerkjole ;-) 

img_0734x

Typen, som først nu har fjernet påskepynten – jeg kunne simpelthen ikke nænne det ;-)

img_1414xx

Når man bor sammen med en cykelrytter og aftenmaden står på kylling og pasta – igen igen igen ;-) 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 KJOLER TIL FORÅRET