Lately

GHD PLATINUM + STØT EN GOD SAG

Okay jeg er nødt til at dele mit nyeste funs på hårfronten!! Jeg kan ikke få armene ned over sådan en blanding, som på ovenstående billede!

Jeg har fået et nyt fladjern – nærmere betegnet det nye fladjern GHD Platinum. Og jeg siger jer – den er fantastisk! For de af jer der har læst med længe, ved at jeg allerhelst vil have hængehår og helst gerne glattet og evt. med lidt tilfældige fald i krøller. Og ved I hvad? Dette fladjern kan begge dele! YAY! Og mine lange lokker skriger af glæder ;-)

Jeg har i mange år haft det samme GHD fladjern og jeg må nok indrømme at den nu er afgået ved døden. Altså egentlig er den ikke død – men med 4 år på bagen, så er det vel okay at skifte ud, ikke?

Men hvad er der lige så specielt ved et GHD fladjern?

Jo nu skal du høre. Det er et stylingværktøj, der giver dig det absolut bedste resultat og efterlader håret sundere og mere skinnende med kun et strøg. GHD’s smarte teknologi anvender tre hurtigtænkende sensorer i hver varmeplade der sikrer, at fladjernet holder en konstant temperatur på 185°C. Hemmeligheden bag et ultimativt resultat er nemlig ikke høj varme, men jævn varme! ;-) (good to know) Sensorerne opretholder denne ?safer-for-hair heat? fra rod til spids igennem hele stylingen, hvilket beskytter håret mod varmeskader og unødvendig mange knækkede hår.

Og så kan man da ikke undgå at blive lidt forelsket, vel?

Og for at gøre stylingen endnu bedre, så modtog jeg disse to fine (og faktisk så fine at jeg kunne finde på at have dem stå fremme) stylingprodukter. En varmebeskyttende spray, som klart kan anbefales at bruge inden du hver gang bruger et varmt stylingprodukt. Og en creme, som bliver aktiveret af varmen fra dit styling apparat for at undgå mere ødelagt hår og gendanner splittede spidser.

STØT EN GOD SAG

Hvis du overvejer at kaste dig ud i et GHD fladjern, så vil jeg klart anbefale dig at købe denne badboy i farven pink. Ved køb af denne, så støtter du kampen om brystkræft, da 10 % af overskuddet går til Støt Brysterne kampagnen. Du kan læse mere om den HER.

?Sponsoreret

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately