NÅR MAN ER GRAVID - MEN DIN VENINDE IKKE ER DET!

OREO CHEESECAKE

 

img_7114x

Hvis I skal bage i weekenden – hvilket jeg selvfølgelig synes at I skal ;-) Så vil jeg anbefale denne nemme sag af en oreo cheesecake! Kagen skal ikke bages og er simpelt at lave. Hvis man er rigtig ferm på kage “bagning” vil jeg anbefale man bruger en plastfolie, så kagen kan få et mere smooth udseende.

Jeg “bagte” kagen i sidste uge til pigerne i madklubben og brugte efterfølgende resterne til en parmiddag og til slut til en restedag herhjemme! Så man kan vist sige at kagen kan bruges til lidt af hvert ;-) ha ha..

Kagen vil nu også være god til blot at fejre det sidste af vinterferien eller foran tv’et imens du ser vinter OL her i weekenden ;-) Ja, mulighederne er mange, ikke? ;-)

Jeg håber at I får den bedste start på weekenden – jeg selv skal til fødselsdag i familien og på spa-oplevelse med søde veninder!

God weekend til jer :-)

 

img_7016x

OREO CHEESECAKE

Du skal bruge:

Bund

  • 22 oreo kiks
  • 25 g smør

Ostecreme

  • ½ liter fløde
  • 8 oreo kiks
  • 400 g neutral flødeost
  • 6 spsk flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker

Start med at blende eller knuse kiksene. Smelt smørret og kom det derefter i oreo blandingen. Rør let rundt og sørg for at smørret fordeler sig rundt i kiksene. Kom oreo blandingen i en springform (jeg brugte en 24 cm) og pres kiksene godt ned i bunden med en ske eller fingrene. Sørg for at bunden bliver godt fordelt. Stil bunden i køleskabet.

Imens bunden køler, pisker du fløden til flødeskum. Bland flødeost, flormelis og vaniljesukker sammen. Blend 4 oreo kiks og kom det i flødeostcremen. Rør nu ostecremen ned i flødeskummet og smør det ovenpå bunden. (Brug evt. en teflonbånd, for at kagen bliver fin og rund i kanten) Brug en paletkniv eller en dejskraber for at få fordelt ostecremen og sørg for at siderne og toppen bliver nogenlunde lige. Stil kagen på køl igen.

Blend de sidste 4 kiks til pulver. Når du skal server kagen drysser du oreo pulveret ovenpå kagen med en si og server kagen straks.

VELBEKOMME OG GOD WEEKEND <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN ER GRAVID - MEN DIN VENINDE IKKE ER DET!