Favorites

Beauty

beautyduft
Begge dufte kan købes hos www.duftladen.dk

Jeg har en svaghed for parfume. Jeg elsker at modtage en ny duft. Gerne en sød og lidt blomstret duft, dog ikke for kraftig i duften. Derfor kan jeg ret godt lide Viktor og Rolfs parfume Flowerbomb. Det er næsten gået hen og blevet min yndlings og er lige i hælene på Chanels Chance. Men Flowerbomb giver en fin og sød duft, med en anelse lethed, der gør at man let kan dufte parfumen, men ikke på den frembrusende måde. Derfor holder jeg så meget af min egen Flowerbomb :-)

beauty dufte

Udover den højt elskede Flowerbomb, så har Burberry Sheer også fået en fin placering på min hylde. Duften er nemlig ret så enkelt, med en sød og let duft. Faktisk kan begge parfumer bruges året rundt, hvilket er en ret god egenskab, skulle jeg hilse og sige ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorites