LATELY

HVAD JEG IKKE VIDSTE VAR….

look-of-the-day-un-beau-endroit-320151710

at jeg faktisk ikke var alene på dette billede. Billedet er taget tilbage i november, på vores ferie i Frankrig. Hvad jeg ikke vidste på daværende tidspunkt, var at jeg var gravid. Og faktisk har jeg ikke delt ret mange tanker fra vores ferie i Frankrig, da jeg var frygtelig on/off syg med influenza og en ordentlig omgang forkølelse. Og faktisk har jeg heller ikke delt ret mange historier derfra, da jeg mildest talt drak vin alle dage vi var afsted. Lille i Frankrig, bød nemlig på ret lækre naturvine, som heldigvis ikke gav tømmermænd, og da jeg jo elsker vin, så så jeg jo mit snit til at smage alle mulige forskellige og var nok mere eller mindre beruset hver dag/aften. Altså ikke sådan at jeg lå i en alkoholrus alle dagene, tværtimod. Men jeg gik nok rundt med en lille buzz af vin – heldigvis gjorde de andre det også på turen ;-) ha ha..

Nu da jeg tænker over det, så giver det jo egentlig ret god mening at jeg var så små syg – kroppen går jo i gang med alle mulige ændringer, også ret tidligt.

Jeg kan huske, at da jeg måned efter fandt ud af at jeg var gravid, tænkte jeg straks tilbage på november måned, som både indebar min egen 29 års fødselsdag, juleøls fejring, til årets første julefrokost, besøgte Tyskland og fik også smagt på diverse tyske vine og ikke mindst på vin-ferie i Frankrig. Det er altså ret meget alkohol-indtag på 1 måned og jeg er slet ikke typen der drikker særlig ofte eller fester igennem hele natten. Men jeg har åbenbart gjort det i stor stil de første 4 uger i graviditeten! Jeg håber virkelig ikke at vores lille kommende cykelrytter har taget skade ;-)

Jeg havde ingen anelse om at jeg var gravid på dette tidspunkt, faktisk havde jeg slet ikke skænket muligheden en tanke, da jeg troede at vi først ville blive gravide meget senere. Men det er lidt sjovt at tænke tilbage på, nu hvor maven er vokset en del siden og at jeg nu er trådt ind i det 3. og sidste trimester :-)

Det sidste billede er taget kort før jeg blev gravid og det har en helt speciel betydning for mig. Sidste billede hvor vi kun er ” os to” ;-)

 

look-of-the-day-un-beau-endroit-320151711

img_0187x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY