10 JULEGAVE IDEER TIL BARNET

10 HYGGELIGE JULE OPSKRIFTER

Dadelkugler med chokolade

Julen handler i særdeleshed om hjemmebag og duften af jul i køkkenet. Jeg er derfor gået i gemmeren fra de sidste par år og fundet frem til 10 gode juleopskrifter. Jeg elsker, at når jeg har lavet en god opskrift, at den er værd at bruge igen. Ofte bruger jeg også mine opskrifter til at inspirere mig til flere nye opskrifter.

Mon jeg skulle finde på en ny opskrift inden juleaften? Ahh nu må jeg lige se om cykelrytteren er enig ;-)

Lakridssmåkager med chokolade

Luciaboller//Lussekatte

Konfekt Mars Krispies 

Julespecier med chokolade

Chocolate chip cookies

Lakridsmandler

 

Hjemmelavet chai-te

Hvid chokolademousse

Julesmoothie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 JULEGAVE IDEER TIL BARNET