Giveaway: Mine favoritter - vinderen

Lately

IMG_0920
nyeste medlem i min lejlighed, som pynter fint i min stue…
woolen3
viste detajler i et blødt og uldent outfit..
negle
har lavet hvide negle til ferien…
omelet...
spiste mig mæt i morgenmads- omelet
IMG_0933
fejrede valentinsdag med min søde familie..
col2
var ude og spise med en sød søster til premieren på Fifty Shades of grey..

Vinterferien er ovre og det er nu blevet til hverdag igen. Selvom jeg holder meget af at holde ferie, så er jeg nu også ret glad for at vende tilbage til den almindelig hverdag. Jeg holder meget af at mine dage er planlagte, såsom at vågne op, tage på arbejde, løbe en tur, spise aftensmad og så enten hænge ud med et par veninder eller med næsen i computeren. (bloggen) Jeg er generelt meget dårlig til at sidde stille og vil gerne nå så mange ting i løbet af dagen, hvilket kan være sundt og usundt på mange måder. Dette kom virkelig på en prøve for mig i ferien, da næsten alle mine dage var booket med alverdens planer. Så jeg lærte at planlægge yderligere og fik struktureret mine planer for ugen. Ugen sluttede af med en miniferie i sommerhus med familien, som i den grad stod på afslapning, udover en enkelt løbetur i skoven. Der er noget helt fantastisk ved at løbe en tur et “fremmede” sted. Det giver bare så mange muligheder at kunne udforske området. Og ellers brugte jeg meget tid i poolen og med lidt spil med familien. Lige efter min stil og i den rigtige sommerhus stemning.

Denne uge er desværre ikke lige så booket som i sidste, med en masse herlige planer. Men derimod et par enkelte aftaler, arbejde og en udendørs fest hos en veninde. Glæder mig! Det passer mig egentlig fint, at starte med en stille og rolig uge, efter ferien.

Jeg håber at I har haft en lige så fin uge.. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway: Mine favoritter - vinderen